Τρέχοντα Προγράμματα

Διαχείριση Χρέους

 

Δραστηριοποιούμαστε και ειδικευόμαστε, στο χώρο της Διαχείρισης του Ιδιωτικού Χρέους και των Δανειακών Υποχρεώσεων καθώς και στην Εύρεση κατάλληλων Μοντέλων Εξυγίανσης Υπερχρεωμένων Επιχειρήσεων. Η εταιρεία διαθέτει έμπειρους συνεργάτες στον Τραπεζικό Τομέα καθώς και Νομικό Επιτελείο με γνώση της αγοράς και των σχετικών θεμάτων.

 

 

Σήμερα βιώνουμε μια κατάσταση που όμοιά της δεν είχε ξαναδεί η χώρα μας απο την λήξη του πολέμου και μετά με κύρια χαρακτηριστικά την παρατεταμένη και βαθιά ύφεση, το κλείσιμο σχεδόν της τραπέζικής χρηματοδότησης και βεβαίως την τρομερή έλλειψη ρευστότητας.

Πως μπορούν οι επιχειρήσεις να λειτουργήσουν και να ξεφύγουν απο τον βραχνά του καθημερινού αγώνα
 για την καλυψη των υποχρεώσεων τους? Πως θα αντιμετωπίσουν την υποχρέωση για τη κάλυψη των δανεικών κυρίως υποχρεώσεων? Πού θα μπορούσαν να βρούν πηγές χρηματοδότησης για τα επενδυτικά τους σχέδια?

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για ό,τι σκέφτεστε και θα έχετε την ευκαρία να διαπιστώσετε τον άκρως υπεύθυνο τρόπο αντιμετώπισης μακριά απο προχειρότητα και φημολογίες.

 

Προσφέρουμε υπηρεσίες αναδιοργάνωσης & εξυγίανσης για επιχειρήσεις με προβλήματα ρευστότητας.

 


Ολα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε μαζί και είχατε την ευκαρία να γνωρίσετε την αποτελεσματικότητά μας, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας.
Είμαστε λοιπόν σε θέση σήμερα να σας ενημερώσουμε πως διαθέτουμε μια ομάδα συνεργατών από τους πιο έμπειρους της αγοράς στον τραπεζικό τομέα καθώς και νομικούς οι οποίοι θα είναι δίπλα σας από την στιγμή που θα μας το ζητήσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία μας.